• تاریخ انتشار : 1398/10/08 - 09:37
  • بازدید : 549
  • تعداد بازدید : 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

تشدید نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در اماکن پیست اسکی دربندسر

نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی پیست اسکی دربندسر تشدید یافت.

نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی پیست اسکی دربندسر تشدید یافت.

در تاریخ 04/10/98 کارشناس بهداشت محیط مرکز میگون با توجه به شروع فصل زمستان و بازگشایی پیست اسکی دربندسر و استقبال تعداد کثیری از گزدشگران داخلی و خارجی از پیست اسکی دربندسر ضمن بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ارتفاع 3600 متری و ارائه تذکرات و آموزش های لازم به متصدیان و پرسنل شاغل در این اماکن به منظور رعایت بیشتر اصول بهداشتی نسبت به کنترل کیفی مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی در حال عرضه اقدام و نمونه ها با حفظ شرایط استریل و زنجیره سرما به آزمایشگاه ارسال شد. به منظور صحت سنجی ابزار و وسایل کار پرسنل با دستگاه ها و تجهیزات پرتابل بازرسی دمای یخچال ها و فریزر ها بررسی شد.همچنین با استفاده از دستگاه بار میکروبی میزان بارمیکروبی تخته کارها ،میزهای کار و سطوح و دست پرسنل سنجش و راهکارها و آموزش های مربوطه به منظور افزایش سطح بهداشت این اماکن به متصدیان و پرسنل اماکن فوق  داده شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 86867
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن