شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
تشدید نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در اماکن پیست اسکی دربندسر
نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی پیست اسکی دربندسر تشدید یافت.
![](/thumbnail/550-309_100_1/uploads/oldfile/toch.jpg)
نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی پیست اسکی دربندسر تشدید یافت.
در تاریخ 04/10/98 کارشناس بهداشت محیط مرکز میگون با توجه به شروع فصل زمستان و بازگشایی پیست اسکی دربندسر و استقبال تعداد کثیری از گزدشگران داخلی و خارجی از پیست اسکی دربندسر ضمن بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ارتفاع 3600 متری و ارائه تذکرات و آموزش های لازم به متصدیان و پرسنل شاغل در این اماکن به منظور رعایت بیشتر اصول بهداشتی نسبت به کنترل کیفی مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی در حال عرضه اقدام و نمونه ها با حفظ شرایط استریل و زنجیره سرما به آزمایشگاه ارسال شد. به منظور صحت سنجی ابزار و وسایل کار پرسنل با دستگاه ها و تجهیزات پرتابل بازرسی دمای یخچال ها و فریزر ها بررسی شد.همچنین با استفاده از دستگاه بار میکروبی میزان بارمیکروبی تخته کارها ،میزهای کار و سطوح و دست پرسنل سنجش و راهکارها و آموزش های مربوطه به منظور افزایش سطح بهداشت این اماکن به متصدیان و پرسنل اماکن فوق داده شد.