• تاریخ انتشار : 1400/05/11 - 07:31
معاونت غذا و دارو

بازدیدهای مشترک نظارتی آموزشی و پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور انجام شد.

در این بازدید ها نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی ،نظارت بر توزیع نگهداری و فروش اقلام خوراکی و اشامیدنی غیر مجاز

در این بازدید ها  نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی ،نظارت بر توزیع نگهداری و فروش اقلام خوراکی و اشامیدنی غیر مجاز و اقلام بهداشتی غیر مجاز ویژه کرونا مورد بررسی کامل واقع شد در بررسی دو  هایپر مارکت اقلام خوراکی و اشامیدنی غیر مجازبه  تعداد 18 عدد و به ارزش ریالی21880000 ریال توسط کارشناسان کشف و معدوم شد.

در  بازدید از مشاغل خانگی در راستای منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی و سال پشتیبانی تولید و مانع زدایی ها در منطقه یک  با حضور کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه انجام و نتایج برای ارزیابی بیشتر و طرح به کمسیون فنی و قانونی معاونت فرستاده شد.

همچنین 5 بازدید و 6نمونه برداری از کارگاه های تولید مواد غذایی در منطقه تحت پوشش شبکه انجام و چک لیست های حداقل ضوابط فنی و بهداشتی باحضور مسئولین فنی تکمیل شد و به مسئولین فنی کارگاه ها درباره رعایت پروتکل های بهداشتی ویژه کرونا تذکرهای لازم داده شد.مدارک لازم برای تمدید پروانه های شناسه نظارت کارگاهی به معاونت غذا و داروی دانشگاه برای  طرح در کمسیون فنی و قانونی ارسال شد.