شرح وظایف واحد بهداشت محیط

1-بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و امکنه عمومی

2-نظارت بر بیمارستانها و مراکز درمانی خرد

3-نظارت بر بهداشت مدارس آموزشگاهها و مراکز تربیتی و دانشگاهها

4-نظارت بهداشتی بر مراکز اقامتی از جمله هتل ها، خوابگاههای دانشجویی ، مهمانسراها و..

5-نظارت بهداشتی بر زندانها

6-نظارت بر استخرهای شنا و سایرمراکز تفریحی ورزشی

7-نظارت بر اموزشگاههای بهداشت اصناف

8-نظارت بر دفاترخدمات جامع سلامت

9-پایش از مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت 

10-اجرای روند قانونی ماده 13 و رسیدگی به تخلفات بهداشتی(صدوراخطار-پلمپ دادگاه تعزیرات)

11-صدور صلاحیت های بهداشتی جهت درخواست جوازکسب

12-نظارت بر بهداشت آب

13-نظارت بر دفع بهداشتی فاضلاب

14-نظارت بر نحوه تفکیک و جمع  اوری پسماند(عادی-عفونی و..)

14- طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ساعات غیراداری و روزهای تعطیل (محرم-ماه مبارک رمضان-نوروز ارتحال امام و...)

15-نظارت بر شرکت های سم پاش و برنامه سموم

16-برنامه سامان دهی سگ های بلاصاحب

17-اجرای کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی

18-پایش(مراکز محیطی-خانه های بهداشت پایگاهها- آزمایشگاه آب )

19-سامانه سامح

20-برگزاری گشت های مشترک با سایرارگان ها ذی ربط

21-برنامه مراجع قضایی و دادگاهها

22-اجرای کنترل عوامل محیطی مرتبط به عوامل طبیعی و انسان ساخت (بلایا و بحران)

23-استخراج آمار(روزانه هفتگی ماهانه فصلی شش ماهه سالانه و آمار مناسبت های بهداشتی) و شاخص های بهداشتی

24-تدوین برنامه عملیاتی

25-اجرای دستورالعمل های واصله از مرکز سلامت و محیط کار

 

26-مشارکت در شناسایی و کنترل طغیان بیماریها و همه گیری ها

27-اجرای برنامه ایمنی آب

28-رسیدگی به شکایات بهداشتی واصله از سامانه 190 و شکایات حضوری

29-نظارت بر بهداشت مواد غذایی

30-نظارت بر نحوه اجرای شیوه نامه کنترل و پیشگیری از بروز بیماری کرونا  و انجام اقدامات قانونی در این خصوص

31-برنامه کنترل دخانیات

32-شرکت در جلسات درون بخشی و برون بخشی  

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن