شرح وظایف واحد بهداشت محیط
1-بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و امکنه عمومی
2-نظارت بر بیمارستانها و مراکز درمانی خرد
3-نظارت بر بهداشت مدارس –آموزشگاهها و مراکز تربیتی و دانشگاهها
4-نظارت بهداشتی بر مراکز اقامتی از جمله هتل ها، خوابگاههای دانشجویی ، مهمانسراها و..
5-نظارت بهداشتی بر زندانها
6-نظارت بر استخرهای شنا و سایرمراکز تفریحی –ورزشی
7-نظارت بر اموزشگاههای بهداشت اصناف
8-نظارت بر دفاترخدمات جامع سلامت
9-پایش از مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت
10-اجرای روند قانونی ماده 13 و رسیدگی به تخلفات بهداشتی(صدوراخطار-پلمپ –دادگاه –تعزیرات)
11-صدور صلاحیت های بهداشتی جهت درخواست جوازکسب
12-نظارت بر بهداشت آب
13-نظارت بر دفع بهداشتی فاضلاب
14-نظارت بر نحوه تفکیک و جمع اوری پسماند(عادی-عفونی و..)
14- طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ساعات غیراداری و روزهای تعطیل (محرم-ماه مبارک رمضان-نوروز –ارتحال امام و...)
15-نظارت بر شرکت های سم پاش و برنامه سموم
16-برنامه سامان دهی سگ های بلاصاحب
17-اجرای کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی
18-پایش(مراکز محیطی-خانه های بهداشت –پایگاهها- آزمایشگاه آب )
19-سامانه سامح
20-برگزاری گشت های مشترک با سایرارگان ها ذی ربط
21-برنامه مراجع قضایی و دادگاهها
22-اجرای کنترل عوامل محیطی مرتبط به عوامل طبیعی و انسان ساخت (بلایا و بحران)
23-استخراج آمار(روزانه –هفتگی –ماهانه –فصلی –شش ماهه –سالانه و آمار مناسبت های بهداشتی) و شاخص های بهداشتی
24-تدوین برنامه عملیاتی
25-اجرای دستورالعمل های واصله از مرکز سلامت و محیط کار
26-مشارکت در شناسایی و کنترل طغیان بیماریها و همه گیری ها
27-اجرای برنامه ایمنی آب
28-رسیدگی به شکایات بهداشتی واصله از سامانه 190 و شکایات حضوری
29-نظارت بر بهداشت مواد غذایی
30-نظارت بر نحوه اجرای شیوه نامه کنترل و پیشگیری از بروز بیماری کرونا و انجام اقدامات قانونی در این خصوص
31-برنامه کنترل دخانیات
32-شرکت در جلسات درون بخشی و برون بخشی