• تاریخ انتشار : 1402/07/25 - 08:25

بازدید دکتر بهرام عین اللهی از نمایشگاه عشایری و خانه بهداشت نمادین

در راستای گرامیداشت روز عشایر و خدمات بهورزان در خانه های بهداشت به عنوان سطح اول ارائه خدمات سلامت یک نمایشگاه نمادین با حضور دانشگاههای مختلف کشور در سالن رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برپا شد. شبکه بهداشت و درمان شمیرانات به عنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با راه اندازی، تجهیز و ارائه خدمات غرفه خانه بهداشت نوین شرکت داشت. تدارکات این غرفه از هفته گذشته شروع شد و در ساعات پایان شب گذشته با حضور پرسنل همیشه همراه شبکه انتقال وسایل و تجهیزات انجام و‌ در نخستین ساعات امروز چیدمان و راه اندازی صورت گرفت. کارشناس امور بهورزی، راهبر سامانه سیب، مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت درکه و کلان، مامای بیمه روستایی مرکز لواسان و دوتن از بهورزان خانه های فشم و پرسنل محترم خدمات و نقلیه در راه اندازی و تجهیز، ارائه خدمات و معرفی شبکه و خدمات انجام شده در خانه های بهداشت حضور فعال داشتند. گفتنی است نمایشگاه و غرفه شبکه توسط وزیر محترم بهداشت و هیات همراه، جناب اقای دکتر سهرابی و معاونینشان بازدید شده و از زحمات پرسنل تقدیر شد. ساعات فعالیت غرفه از هفت و نیم تا شش عصر بوده و تا روز جمعه ادامه دارد.