• تاریخ انتشار : 1402/05/14 - 07:01
  • تعداد بازدیدکننده : 37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید های نظارتی از واحدهای مشاغل خانگی در راستای حمایت از تولید درمنطقه تحت پوشش شبکه

بازدیدهای نظارتی مسئول واحد معاونت غذا و دارو شبکه از طرح های مشاغل خانگی در منطقه تحت پوشش بنا به درخواست اداره جهاد کشاورزی شمیرانات  انجام و اظهار نظر اولیه و درخواست سازمان جهاد کشاورزی در منطقه یک بررسی شد. تعیین وضعیت طرح های مورد درخواست و تبیین ضوابط فنی و بهداشتی لازم با توجه به نوع ماده غذایی مورد تقاضا از اهداف این بازدیدها به شمار می رود . صورتجلسه تمامی بازدیدها برای طرح در کمسیون فنی و قانونی به معاونت غذا و دارو دانشگاه ارسال شد. همچنین بازدید از واحد های مشاغل خانگی همراه با تکمیل چک لیست مربوطه و بررسی مستندات و پروانه های صادر شده آنها در حضور مسئولین فنی واحد ها صورت گرفت. نمونه برداری از واحد های مشاغل خانگی با توجه به بخشنامه های ارسال از سوی معاونت غذا ودارو دانشگاه انجام و نمونه ها در راستای اجرای برنامه عملیاتی به آزمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه به منظور بررسی و کنترل دقیق شاخص ها ارسال شد.

• گروه خبری : اخبار,آرشیو
  • گروه خبری : 129901