• تاریخ انتشار : 1401/08/29 - 07:28

برگزاری کارگاه آموزش همگانی کمک های اولیه برای مراقبین سلامت و رابطین بهداشت مدارس

با توجه به لزوم فراگیری کمک های اولیه

با توجه به لزوم فراگیری کمک های اولیه به عنوان یک ماموریت کاهش صدمات و آسیب های جدی برای اقشار مختلف جامعه ،با برنامه ریزی واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه و همکاری مرکز فوریت های پیش بیمارستانی اورژانس تهران و اداره آموزش و پرورش منطقه یک ، در تاریخ 1401/08/28 کارگاه آموزش کمک های اولیه برای مراقبین سلامت ، رابطین بهداشت و پرسنل آموزش و پرورش منطقه یک برگزار شد.

در این نشست  اقدامات صحیح ، ساده و کاربردی کمک های اولیه با توجه به مخاطرات  گروه های هدف به ویژه دانش آموزان  با سر فصل های اقدامات اولیه در اولین مواجهه با بیمار یا مصدوم ، تشنج، کاهش قند خون،انسداد راه هوایی و... آشنایی با اقدامات اولیه در بیماران قلبی ریوی و سکته مغزی ، انسداد راه هوایی و احیای قلبی ریوی توسط کارشناسان مرکز فوریت های پیش بیمارستانی اورژانس تهران آموزش داده شد. در پایان مانوراحیای قلبی ریوی و مراقبت انسداد راه هوایی بر روی ماکت توسط شرکت کنندگان انجام و به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.