• تاریخ انتشار : 1403/02/24 - 14:56

برگزاری کلاس آموزشی با عنوان «مرکز بهداشت بدون دخانیات»

با حضور آقای دکتر شریف ترکمن نژاد یک جلسه آموزشی در ستاد شبکه برگزار شد. در ابتدای این نشست خانم دکتر محمودزاده در مورد نقش آموزش در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بویژه در نوجوانان و جوانان صحبت نمود و در ادامه دکتر ترکمن نژاد از علت برگزاری این کلاس در سطح شبکه ها و مراکز تحت پوشش دانشگاه سخن گفت وی خاطر نشان کرد:«در جوامع پیشرفته بزرگترین اثر مخرب را اعتیاد به سیگار و الکل و مواد مخدر وارد میکند. اگر آموزش از سطوح پیش دبستانی برای کودکان آغاز شود و رفتارهای درست اجتماعی نهادینه گردد در بزرگسالی شاهد اعتیاد نخواهیم بود. اگر الگوی درست فقط در ۲۵ درصد یک جامعه تبدیل به رفتار شود به زودی در صددرصد آن جامعه فراگیر خواهد شد.» موارد آموزش داده شده در این کلاس شامل انواع سیگارهای صنعتی و سنتی، نقش افراد کلیدی جامعه در گسترش استفاده از سیگار، اثرات زیانبار سیگار بر ارگانهای حیاتی بدن و …بود.
در ادامه مقرر شد افرادی از شبکه معرفی شوند تا با حضور در کارگاههای آموزشی مرتبط بعنوان مربی در سطوح بعدی ایفای نقش کنند. گفتنی است مدیر محترم شبکه‌ با اهدای لوح، از حضور دکتر ترکمن نژاد تقدیر کرد.