• تاریخ انتشار : 1402/02/27 - 14:21
  • بازدید : 78
  • تعداد بازدیدکننده : 77
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی بیماری های منتقله از آب و غذا

با توجه به شروع فصل گرما و شیوع بیماری های گوارشی، واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر شبکه یک کلاس آموزشی با موضوع بیماری های منتقله از آب و غذا (وبای التور،تیفوئید،اسهال خونی،بوتولیسم، هپاتیت نوع A و فاسیولا( ، برای مراقبان سلامت مراکز تابعه برگزار کرد.

 افزایش مسافرت‌ها، افزایش مصرف غذا در بیرون از منزل، استفاده از غذاهای آماده طبخ منجر به افزایش شیوع این بیماری‌ها می‌شود که البته با رعایت نکاتی می‌توان از بروز چنین بیماری‌هایی جلوگیری کرد. راه انتقال بیماری‌های منتقله از آب و غذا در تمام موارد گوارشی و اغلب به صورت مدفوعی _ دهانی است. علائم و نشانه‌های بالینی در اغلب بیماری‌های منتقله از غذا شامل اسهال، تهوع، استفراغ و دردهای شکمی است. این نشانه‌ها به طور متوسط در مدت 48_ 24 ساعت بعد از عفونت ظاهر شده و برای یک تا دو روز ادامه می‌یابد.

رعایت بهداشت مواد غذایی و استفاده از آب سالم و بهداشتی از موثرترین روشهای جلوگیری از اینگونه بیماریهاست.

  • گروه خبری : اخبار,آرشیو
  • گروه خبری : 126681
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن