• تاریخ انتشار : 1402/11/11 - 09:10

برگزاری کمیته هماهنگی درون بخش پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم

کمیته هماهنگی  باحضور مدیر ومعاون بهداشتی شبکه و کارشناس مسئولان ستادی در7 بهمن 1402برگزار شد. در ابتدا خانم محمودزاده از زحمات همکاران در اجرای پویش ملی سلامت و غربالگری دیابت و فشارخون در دو ماه اخیر تقدیر نمود همچنین بر اهمیت اجرای برنامه اطلاع رسانی تغذیه سالم و شعار امسال با عنوان " انتخاب همه: نمک کم اما تصفیه شده یددار" برای هفته اول و "از کودکی تا پیری ، لبنیات دوست سلامتی" برای هفته دوم " و لزوم پیگیری ارجاعات به موقع به پزشک و کارشناس تغذیه جهت بیماران شناسایی شده تاکید کرد.در ادامه کارشناس مسئول واحد تغذیه ستاد در مورد اطلاع رسانی در زمینه مصرف نمک تصفیه شده یددار و ارتقای دانش آحاد جامعه در مورد شیر و لبنیات در راستای افزایش مصرف لبنیات ، نقش رژیم غذایی و عادات غذایی ناسالم در ارتباط با بیماریها، حساس سازی و جلب همکاری های ارگانهای برون بخش جهت اموزش و فرهنگ سازی اهداف برنامه ولزوم اجرای مداخلات کاربردی صحبت کرد. در پایان جلسه پیشنهادها و نظرات کاربردی در اجرای هرچه مطلوبتر این برنامه توسط کلی همکاران ستادی ارائه شد .