• تاریخ انتشار : 1400/11/28 - 13:29
عملکرد واحد معاونت غذا و دارو شبکه

عملکرد واحد معاونت غذا و دارو شبکه در بهمن ماه 1400

بازدیدهای مشترک نظارتی وآموزشی واحد معاونت غذا و دارو شبکه شمیرانات

بنا بر صحبت  مدیر شبکه که بر ارتقای سطح آموزش ، فرهنگ سازی وایجاد بستر مناسب برای اجرایی نمودن دستورالعمل ها وفرایندها و  اهداف برنامه ریزی شده واحدمعاونت غذاودارو تاکید داشته است ،این واحد در بهمن ماه فعالیت های متفاوتی را در دستور کار خویش قرار داد.

1.مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور همراه با آموزش معیارهای شناسایی اقلام سلامت محور به مناسبت دهه فجر

بازدیدهای مشترک نظارتی وآموزشی واحد معاونت غذا و دارو شبکه شمیرانات درراستای ارتقای سطح مساله پیشگیری ومبارزه باقاچاق اقلام سلامت محوردر بهمن ماه 1400انجام وهمکاری واحد معاونت غذاو دارو شبکه شمیرانات همراه باکارشناسان اداره صنعت ومعدن،تعزیرات و اتاق اصناف شمیرانات، معاونت غذا و داروی دانشگاه و کارشناسان بهداشت محیط  با هماهنگی مدیر شبکه درانجام بازدیدهای مشترک ویژه مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور منطقه تحت پوشش شبکه 1400صورت گرفت.مسائلی از قبیل آموزش معیار های شناسایی اقلام سلامت محور مجاز، نظارت بررعایت پروتکلهای بهداشتی ویژه بیماری کرونا،بازدید و معدوم سازی اقلام بهداشتی غیرمجازویژه کروناموردبررسی کامل واقع شد.باتوجه به اهمیت مساله مبارزه باقاچاق اقلام سلامت محوربازدیدهای مشترک باحضورمسئول موادغذایی وآرایشی وبهداشتی شبکه وبازرسان اداره صنعت ومعدن،تعزیرات و اتاق اصناف شمیرانات ازیازده واحدهایپرمارکت وسه واحدآرایشی وبهداشتی و یک واحد عطاری صورت گرفت.در این بازدیدها به تعداد16عدداقلام آرایشی به ارزش ریالی456000000ریال توسط کارشناسان کشف وضبط گردید.همچنین4 قلم به تعداد 178عدداقلام آرایشی، غذایی،دارویی وبهداشتی ویژه بیماری کروناتاریخ گذشته و تقلبی به ارزش ریالی74550000ریال کشف ومعدوم شد.پرونده بازدیدهاپس ازانتقال اقلام جمع آوری شده به سازمان اموال تملیکی به اداره تعزیرات حکومتی شمیرانات ارسال شد.

2.حضور در دوره آموزشی آشنایی با دستگاه های متولی مبارزه با قاچاق کالا و ارز

پرسنل واحد معاونت غذا و دارو همراه با کارشناس بهداشت محیط ستاد در دوره آموزشی مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور در دانشکده داروسازی که  به منظور ارتقای سطح آگاهی و توانمندی بازرسان برگزار شده بود ،شرکت کردند.

3.بازدید از طرح های مشاغل خانگی:بازدیدازدو طرح مشاغل خانگی در راستای شعار ملی تولیدپشتیبانی هاورفع موانع درمنطقه تحت پوشش انجام شدواظهارنظراولیه ودرخواست سازمان جهادکشاورزی بررسی و صورتجلسه بازدیدها برای طرح در کمسیون فنی و قانونی به معاونت غذا و دارو دانشگاه ارسال شد.

4.بازدید از کارگاه های تولید مواد غذایی :

سه بازدیدونمونه برداری ازکارگاههای تولیدموادغذایی درمنطقه تحت پوشش شبکه انجام وچک لیستهای حداقل ضوابط فنی وبهداشتی باحضورمسئولین فنی تکمیل شدوبه مسئولین فنی کارگاههادرباره رعایت پروتکلهای بهداشتی ویژه کرونا و رفع موارد عدم انطباق تذکرهای لازم داده شد.