• تاریخ انتشار : 1401/01/27 - 11:28

فعالیت های واحد غذا و داروی شبکه در فروردین 1401

بازدید از واحدهای تولید مواد غذایی

1.بازدید از واحدهای تولید مواد غذایی شامل کارگاه ها و مشاغل خانگی منطقه یک

*بازدیدونمونه برداری ازکارگاه های تولیدموادغذایی درمنطقه تحت پوشش شبکه انجام وچک لیستهای حداقل ضوابط فنی وبهداشتی باحضورمسئولین فنی تکمیل شدهمچنین ضمن نمونه برداری ازموادغذایی ، به  مسئولین فنی کارگاه هادرباره رعایت پروتکلهای بهداشتی ویژه کروناتذکرهای لازم داده شد.نمونه برداری در راستای اجرای برنامه عملیاتی و طرح تشدید واحدهای گوشتی و بررسی قند و نمک انجام شد ونمونه ها به ازمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه ارسال شد.

*بازدیدهای مسئول مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی واحد معاونت غذا و دارو شبکه ازطرح  های مشاغل خانگی واقع در منطقه تحت پوشش انجام شده وهمه موارد چک لیست های نظارتی تکمیل شد و صورتجلسه بازدیدها بهمنظور طرح در کمسیون فنی و قانونی به معاونت غذ و دارو دانشگاه ارسال می شود.این بازدید هادر راستای شعار سال و بحث حمایت از تولید صورت گرفت.

2.برگزاری گشت های مشترک از مجتمع تجاری واقع در منطقه یک

گشت های مشترک ویژه پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محورازیک مجتمع تجاری فروش و توزیع اقلام آرایشی وبهداشتی توسط بازرسان اداره صنعت و معدن شمیرانات و اتاق اصناف شمیرانات انجام شد.

طی این بازدید جلسه توجیهی و آموزشی با مدیرعامل این مجتمع به منظور افزایش اثر بخشی بحث پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محورو ایجاد همکاری و تعامل تشکیل شد .همچنین  ضمن آموزش و نظارت لازم و ارائه تذکر ، تکمیل صورتجلسه و توزیع پمفلت ویژه قاچاق و اقلام سلامت محور  انجام شد .نحوه استعلام شماره پروانه بهداشتی ساخت و برچسب اصالت معتبر از سامانه تی تک آموزش داده شد.