• تاریخ انتشار : 1400/11/05 - 12:56
وبینار راه های پیشگیری از سرطان پستان

وبینار راه های پیشگیری از سرطان پستان و آموزش خود آزمایی پستان برای کارکنان و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

به همت واحدهای آموزش و ارتقای سلامت و سلامت خانواده

به همت واحدهای آموزش و ارتقای سلامت و سلامت خانواده و در راستای پاسداشت خود مراقبتی سازمانی یک وبینار با موضوع سرطان پستان برگزار شد.

پیرو در خواست اداره بهداشت دانشگاه شهید بهشتی مبنی بر برگزاری وبینار تخصصی آموزشی با موضوع راه های پیشگیری از سرطان پستان و آموزش خود آزمایی پستان برای  کارکنان و دانشجویان آن دانشگاه در راستای اجرای برنامه ی خود مراقبتی سازمانی، با هماهنگی های انجام شده درون بخش با مرکز خدمات جامع سلامت لواسان و واحدهای ستادی بهداشت خانواده و آموزش و ارتقای سلامت شبکه ،یک  وبینار آموزشی با موضوع " راه های پیشگیری از سرطان پستان با تدریس دکتر آستانه ( متخصص پزشکی خانواده ) و آموزش خود آزمایی پستان توسط کارشناس برنامه میانسالان ستاد برگزار شد .

در  این برنامه آموزشی مطالب علمی و به روز در مورد سرطان پستان و راه های تشخیص ، درمان و پیشگیری و نحوه صحیح خود آزمایی پستان به همراه اهداف برنامه سلامت میانسالان در زنان به طور کامل صحبت شد . لازم به ذکر است این برنامه مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.