کنترل کیفی مواد غذایی رستوران ها و به ویژه مراکز تهیه و عرضه آش و حلیم و زولبیا و بامیه به مناسبت ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، کارشناسان بهداشت محیط شبکه در تاریخ ۱۴ اسفند 1403 از رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع آش و حلیم و زولبیا بامیه بازدید و از مواد غذایی این اماکن نمونه برداری میکروبی و شیمیایی انجام دادند.
لازم به ذکر است تشدید بازدید و کنترل کیفی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی حساس تا پایان ماه مبارک رمضان در دستور کار کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شمیرانات قرار دارد.