بازدیدهای نظارتی از واحدهای کارگاهی تولید مواد غذایی در منطقه تحت پوشش شهریور ماه 1402
با توجه به اهمیت سلامت مواد غذایی و تولید آن که واحد معاونت عذا و دارو شبکه در منطقه تحت پوشش روی آن تمرکز کرده است بازدید های نظارتی از کارگاه های تولید مواد غذایی انجام شده و چک لیست های حداقل ضوابط فنی و بهداشتی باحضور مسئولین فنی تکمیل شد. همچنین نمونه برداری از مواد غذایی انجام و به مسئولین فنی و مدیران کارگاه ها درباره رفع موارد عدم انطباق و موارد فنی در زمینه ارتقای سطح کیفی محصولات تذکر داده شد. در این بازدیدها، پروانه های بهداشتی ساخت، نشانگرهای رنگی درج شده بر روی محصولات نهایی، میزان قند، نمک و چربی در محصولات تولیدی ارزیابی و نمونه های مواد غذایی در راستای اجرای برنامه عملیاتی و طرح تشدید به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارسال شد.
همچنین بازدیدها از طرح های مشاغل خانگی در راستای شعار ملی رشد تولید در منطقه تحت پوشش انجام شد و ضمن بررسی اظهار نظر اولیه و درخواست سازمان جهاد کشاورزی در منطقه یک پیگیری و نظارت بر واحد های دارای پروانه مشاغل خانگی در این بازدیدها مورد توجه قرار گرفت. نمونه برداری از واحدهای دارای پروانه نیز انجام شد .
نظر