برنامه بسیج سلامت نوروزی و سلامت ماه مبارک رمضان 1403
در ایام بسیج سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان با توجه به اهمیت بهداشت مواد غذائی و آشامیدنی در حفظ سلامت عمومی و پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و اماکن عمومی حساس از جمله : قنادی، رستوران، اغذیه فروشی، نانوائی، آبمیوه و بستنی، فروشگاههای زنجیره ای، استخر، سامانه های آبرسانی و سایر مراکز و اماکن حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه از مراکز مذکور با اولویت بهداشت مواد غذائی و آشامیدنی انجام شد. همچنین بهداشت فردی کارکنان، بهداشت تجهیزات و ابزار و بهداشت ساختمان مورد بررسی قرار گرفته و ضمن ارائه آموزشهای بهداشتی، اقدامات لازم از جمله استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی، معدوم سازی مواد غذائی غیربهداشتی، صدور اخطاریه های بهداشتی، پلمپ و نمونه برداری آب و مواد غذائی انجام پذیرفت.