• تاریخ انتشار : 1403/02/01 - 10:10
  • بازدید : 66
  • تعداد بازدید : 66
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برنامه بسیج سلامت نوروزی و سلامت ماه مبارک رمضان 1403

در ایام بسیج سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان با توجه به اهمیت بهداشت مواد غذائی و آشامیدنی در حفظ سلامت عمومی و پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و اماکن عمومی حساس از جمله : قنادی، رستوران، اغذیه فروشی، نانوائی، آبمیوه و بستنی، فروشگاههای زنجیره ای، استخر، سامانه های آبرسانی و سایر مراکز و اماکن حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه از مراکز مذکور با اولویت بهداشت مواد غذائی و آشامیدنی انجام شد. همچنین بهداشت فردی کارکنان، بهداشت تجهیزات و ابزار و بهداشت ساختمان مورد بررسی قرار گرفته و ضمن ارائه آموزشهای بهداشتی، اقدامات لازم از جمله استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی، معدوم سازی مواد غذائی غیربهداشتی، صدور اخطاریه های بهداشتی، پلمپ و نمونه برداری آب و مواد غذائی انجام پذیرفت.

  • گروه خبری : اخبار,آرشیو
  • کد خبر : 141134
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن