تغذیه کارکنان
برنامه بهبود تغذیه کارکنان با همکاری مشترک اردوگاه شهید باهنر برای پرسنل آن مجموعه اجرا شد.
برنامه بهبود تغذیه کارکنان با هدف ارتقای عادات غذایی
![](/thumbnail/550-309_100_1/uploads/oldfile/کادر خبر1_676847.jpg)
برنامه بهبود تغذیه کارکنان با هدف ارتقای عادات غذایی و رفتارهای سالم تغذیه ای در کارکنان و خانواده های آنها و نیز ایجاد محیط غذایی سالم در محیط کار به منظور دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذای سالم و بهداشتی توسط دفتر بهبود تغذیه برای پرسنل اردوگاه باهنر در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات و با همکاری مسئولین این اردوگاه از بهمن ماه سال 1400 آغاز شد. در این برنامه 6 جلسه آموزشی با موضوعات مختلف از قبیل اصلاح الگوی مصرف قند، نمک، چربی و ... توسط کارشناسان تغذیه شبکه برای پرسنل اردوگاه برگزار شد. به منظور بررسی میزان اثربخش بودن برنامه، اندازه گیری های تن سنجی و نیز عادات و رفتارهای غذایی کارکنان در ابتدا و پایان برنامه ارزیابی شد. علاوه بر این در راستای بهبود محیط غذایی کارکنان در شروع برنامه کیفیت غذای ارائه شده در محیط کار و بهداشت و ایمنی محیط غذایی ارزیابی شد، نقاط قوت و ضعف محیط کار مشخص و نهایتا اقدامات اصلاحی به مسئولین و مدیر پشتیبانی مجموعه پیشنهاد شد.