• تاریخ انتشار : 1399/10/10 - 14:03
  • بازدید : 222
  • تعداد بازدید : 60
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

تشدید نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی رستوران های منطقه شمشک و فشم

با توجه به آغاز فصل سرما و افزایش گردشگران به منطقه شمشک و رودبار قصران به دلیل جاذبه های گردشگری این منطقه، کارشناسان بهداشت محیط مراکز میگون و فشم با نظارت کارشناس ستادی به منظور تشدید نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی عرضه شده در رستوران های منطقه نسبت به بازدید بهداشت محیطی اقدام ،از آب شرب رستوران ها کلرسنجی و از مواد غذایی عرضه شده در اماکن نمونه برداری مواد غذایی انجام گرفت.

با توجه به آغاز فصل سرما و افزایش گردشگران به منطقه شمشک و رودبار قصران به دلیل جاذبه های گردشگری این منطقه، کارشناسان بهداشت محیط مراکز میگون و فشم با نظارت کارشناس ستادی به منظور تشدید نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی عرضه شده در رستوران های منطقه نسبت به بازدید بهداشت محیطی اقدام ،از آب شرب رستوران ها کلرسنجی و از مواد غذایی عرضه شده در اماکن نمونه برداری مواد غذایی انجام گرفت. همچنین با توجه به اینکه در تعدادی از واحدهای صنفی بازدید شده پروتکل های بهداشتی رعایت نشده و محل دارای نواقص بحرانی بوده، اخطار تعطیل بحرانی صادر و از ادامه فعالیت محل طبق روند اجرائی ماده 13 مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی جلوگیری می شود.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 100253
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن