• تاریخ انتشار : 1399/05/11 - 14:17
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و گند زدایی محیط آزمون دکتری وزارت بهداشت انجام شد.

با توجه به برگزاری آزمون دکتری وزارت بهداشت در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کارشناسان بهداشت محیط شبکه برای نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی ، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و همچنین گندزدایی محیط به محل آزمون مراجعه کردند.

با توجه به برگزاری آزمون دکتری وزارت بهداشت در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کارشناسان بهداشت محیط شبکه برای  نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی ، رعایت  فاصله گذاری اجتماعی و همچنین گندزدایی محیط به محل آزمون مراجعه کردند. گندزدایی  در سه نوبت صبح ،بعدازظهرو پس از آزمون انجام شد.همچنین با استقرار یک نیروی مراقب سلامت تب سنجی از داوطلبان و برگزار کنندگان و مراقبان انجام شد. گفتنی است این روند در روزهای شنبه و یکشنبه نیز مجدد انجام می پذیرد.