بازار تجریش ارزیابی شدند
واحدهای روغن کشی و تولید سوهان و گز در بازار تجریش ارزیابی شدند
در تاریخ 97/10/03 بازدید مشترک نظارتی کارشناس ناظر غذایی واحد معاونت غذا و داروی وکارشناسان بهداشت محیط شبکه از واحدهای روغن کشی و تولید سوهان و گز در بازار تجریش انجام شد
در تاریخ 97/10/03 بازدید مشترک نظارتی کارشناس ناظر غذایی واحد معاونت غذا و داروی وکارشناسان بهداشت محیط شبکه از واحدهای روغن کشی و تولید سوهان و گز در بازار تجریش انجام شد.
در طی این بازدید، آموزش و تذکر لازم در مورد تولیدو توزیع سوهان و گز وروغن ها به صورت صنفی (تولید و توزیع درمحل) و رعایت ضوابط بهداشتی داده شد .در این بازدید همچنین در مورد عدم استفاده از برچسب هاو کدهای بهداشتی کارخانه های معتبر برای این محصولات تاکید شد.
نظر