• تاریخ انتشار : 1402/01/28 - 11:08

اولین جلسه مسئولین مراکز در سال جدید

نخستین نشست مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت با حضور سرپرست شبکه در تاریخ 15 فروردین 1402 در دفتر مدیریت برگزار شد.

نخستین نشست  مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت با حضور سرپرست شبکه در تاریخ 15 فروردین 1402 در دفتر مدیریت برگزار شد.

در ابتدای خانم محمودزاده ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات وعبادات ،تقدیر و تشکر از تلاش بی شائبه همه مسئولین مراکز در سال گذشته در سخنانی گفت : باید در سال جدید دستیابی به دستاوردهای بیشتر سرلوحه اهداف مسئولین مراکز تابعه قرار گیرد و ضمن تعیین دقیق شاخص ها به گسترش ، تعامل و همکاری درون سازمانی و بهبود و توسعه ارتباطات برون سازمانی به منظور هم افزایی و ارتقای سطح خدمت رسانی در منطقه تحت پوشش شبکه توجه داشت . وی ضمن تقدیر از حضور فعال پرسنل مراکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت فشم ،لواسان ، کشیک هاری و مراقبان سلامت درایام تعطیلات نوروزی به بازدیدهای رضایت بخش نمایندگان فرمانداری ،معاونت بهداشتی ازاین مراکز اشاره داشت. همچنین کسب رتبه دوم آزمون تغذیه توسط واحد تغذیه شمیرانات و انتخاب طرح واحد غذا ودارو در مرحله نیمه نهایی جشنواره بهره وری  را ازتوانمندی های پرسنل این شبکه برشمرده و خواستارکوشش حداکثری در مورد اجرای دقیق شرح وظایف مراکز تابعه با توجه به چشم انداز شبکه  ،برنامه های عملیاتی ،دستورالعمل های معاونت بهداشت  با توجه به موضوع بهره وری  شد.  درادامه کارشناس مسئولان  ستادی برنامه های کاری موردانتظار درسال 1402را مطرح کردند .مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت نیز به بیان نقطه نظرات خود در رابطه با مسایل مطرح شده پرداختند.