• تاریخ انتشار : 1402/09/18 - 08:34

برگزاری کمیته هماهنگی ششمین پایش ملی حذف اختلالات ناشی از کمبود ید

کمیته هماهنگی ششمین پایش ملی حذف اختلالات ناشی از کمبود ید باحضور معاون بهداشتی شبکه، مسئولین و کارشناسان تغذیه ستادی در 12 آذر ماه سالجاری برگزار شد. در ابتدا کارشناس مسئول واحد تغذیه ستاد در مورد اهداف برنامه در سطوح مختلف یعنی تعیین وضعیت دریافت ید خانوارهای ایرانی(تعیین میانه ید ادرار دانش آموزان پایه دوم تا چهارم ابتدایی مدارس کشور)، تعیین وضعیت دریافت ید زنان باردار ایرانی(تعیین میانه ید ادرار زنان باردار)، تعیین میزان ید موجود در نمک در سطوح تولید و مصرف (خانوار)، روند اجرای کار و نحوه انجام نمونه گیری مطالب لازم را  بیان نمود. در ادامه معاون شبکه ضمن قدردانی از کلیه همکاران، با توجه به اهمیت پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید در گروههای سنی مختلف  ششمین پایش ملی در سطوح مختلف از آذر و دی ماه در سراسر کشور در حال اجرا می باشد . لذا به هماهنگی واحد های مرتبط در مورد اجرای هر چه مطلوبتر این برنامه تاکید شد .