• تاریخ انتشار : 1402/02/16 - 06:23

در تاریخ ۱۵ اردیبهشت مصادف با آخرین روز هفته سلامت سال ۱۴۰۲ پویش سلامتی را قدم بزن دربوستان جوانمردان تهران برگزار شد .

به همین منظور چندین غرفه ی ارائه خدمات بهداشتی از طرف دانشگاه شهید بهشتی بر پا شد که شبکه بهداشت و درمان شمیرانات  عهده دار دو غرفه با  ارائه خدمات آموزش و مشاوره تغذیه، معاینه دندانپزشکی( با یونیت سیار )،آموزش نحوه صحیح مسواک زدن، نخ دندان کشیدن و مشاوره های درمانی دندانپزشکی، مشاوره مامایی و مراقب سلامت با محوریت برنامه جوانی جمعیت و معرفی انواع خدمات قابل ارائه رایگان در مراکز خدمات جامع سلامت بود در این غرفه ها دندانپزشک، کارشناس تغذیه، کارشناس ماما و کارشناس مسئول و کارشناس واحد آموزش و‌ ارتقاء سلامت از شبکه بهداشت و درمان شمیرانات عهده دار ارائه و معرفی خدمات بودند. لازم به ذکر است جناب اقای دکتر رضایی سرپرست محترم دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت نیز از غرفه های دانشگاه بازدید نمود. در کنار ارائه خدمات توزیع انواع بروشورهای آموزشی هم انجام گرفت که مورد استقبال چشم گیر مراجعین و مردم در حال پیاده روی قرار گرفت.