• تاریخ انتشار : 1402/10/18 - 13:20

راه اندازی شیفت عصر واحد دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت شهری شبانه روزی فشم

با حضور رئیس شورای شهر اوشان، فشم و میگون، خیرین سلامت و معتمدین شهر فشم، واحد دندانپزشکی مرکز فوق در شیفت عصر افتتاح و به مرحله بهره برداری رسید. مدیر محترم شبکه طی سخنانی ضمن تشکر از همراهی و همدلی افراد موثر شهر، خدمات ارائه شده در سیستم بهداشت را برشمرد و بر هم افزایی و همفکری مدعوین برای اجرای گامهای بزرگتر در جهت رفاه جسمی، روحی و اجتماعی مردم منطقه تاکید کرد. آقای فرزاد آقامحسنی نیز از کمکهای بی دریغ شبکه در راستای ارتقای شاخصهای بهداشتی منطقه تقدیر نمود و اظهار امیدواری نمود که این خدمات متقابل در سطح وسیعتری انجام شود .
گفتنی است از مدتها قبل با توجه به نیاز مردم شهر فشم و شبانه روزی بودن مرکز خدمات جامع سلامت، انجام خدمات بهینه تر در دستور کار شبکه قرار گرفت که در اولین گام ارائه خدمات دندانپزشکی برای گروههای هدف در هر دو شیفت صبح و عصر اجرایی شد.