• تاریخ انتشار : 1401/03/17 - 09:42
اجرای طرح ایجاد باغچه خانگی در روستای لواسان بزرگ

طرح ایجاد باغچه های خانگی با همکاری مشترک کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شمیرانات و سازمان جهاد کشاورزی لواسانات در روستای لواسان بزرگ اجرا شد.

طرح ایجاد باغچه های خانگی در قالب برنامه ‎بهبود تغذیه

طرح ایجاد باغچه های خانگی در قالب برنامهبهبود تغذیه زنان روستایی و با هدف اصلاح الگوی غذایی خانوارهای روستایی با همکاری مشترک دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و وزارت جهاد کـشـاورزی در حال اجرا می باشد. تولید برخی مواد غذایی به شیوه هایی آسان و در عین حال کم هزینه و آموزش شیوه تغذیه صحیح به روستاییان به خصوص زنان می تواند قدم بزرگی در بهبود شیوه تغذیه روستاییان باشد و علاوه بر تأمین نیازهای غذایی افراد خانواده بر اقتصاد خانواده نیز اثر بگذارد. در همین راستا کارشناس تغذیه مرکز جامع سلامت کلان با همکاری سازمان جهاد کشاورزی لواسانات در ایجاد یک باغچه خانگی در روستای لواسان بزرگ شهر کلان شرکت کردند. در این برنامه آموزشی برای بهبود سبزی کاری در منزل ، مروجان جهاد کشاورزی زنان روستایی را در زمینه آماده سازی، کاشت و داشـت محصولات راهنمایی کرده تا محصول به دست آمده سالم به مرحله برداشت برسد. کارشناس تغذیه شبکه نیز  علاوه بر آموزش تغذیه صحیح و بیان اهمیت مصرف میوه و سبزیجات، نحوه شستشو و مصرف صحیح محصولات را به روستاییان آموزش دادند.