• تاریخ انتشار : 1402/01/28 - 11:05

طرح ویژه مانور بازرسی ها و بازدید از داروخانه های تفویض اختیار شده

در راستای نظارت مستمر و رعایت بخشنامه های ارسالی از معاونت غذا و دارو دانشگاه بازدید های مشترک و نظارتی واحد معاونت غذا و دارو شبکه همراه با کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه از 15 داروخانه منطقه لواسان، فشم، اوشان، میگون و شمشک انجام شد.

بنا به اظهارات مهندس خلیلی طی این بازدیدها ضمن آموزش ونظارت لازم و ارائه تذکر، تکمیل صورتجلسه و بررسی مواردی مانند گران فروشی، حضور مسئول فنی داروخانه ها، مبارزه با قاچاق اقلام دارویی و رعایت شئونات اخلاقی و اسلامی گوشزد شد. گزارش کلیه بازدیدها نیز به معاونت غذا و داروی دانشگاه ارسال شد.