• تاریخ انتشار : 1401/06/24 - 08:42
واحد غذا و دارو

وبینار مرحله اول پایش و ارزیابی عملکرد حوزه نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی شبکه های بهداشتی و درمانی تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

وبینار مرحله اول پایش و ارزیابی عملکرد

وبینار مرحله اول پایش و ارزیابی عملکرد حوزه نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی شبکه های بهداشتی و درمانی تحت پوشش دانشگاه با  حضور کارشناسان مواد غذایی و ارایشی وبهداشتی شبکه های تحت پوشش  معاونت غذا و داروی د انشگاه به منظور بحث و تبادل نظر ورفع مشکلات مربوط به امور تفویض شده وبرنامه عملیاتی برگزار شد.

مسئول مواد غذایی و آرایشی وبهداشتی شبکه در این وبینار حضور یافته و به بیان دیدگاه ها و عملکرد واحد معاونت غذا و داروی این شبکه از ابتدای سال 1401 پرداختند.نظرات و دیدگاه های همه شبکه ها بیان شده و توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه پاسخ های لازم ارائه شد.

• گروه خبری : 120902