کمیته هماهنگی درون بخش اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) و سلامت امنیت غذا و تغذیه
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، کمیته هماهنگی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) و سلامت امنیت غذا و تغذیه با حضور معاون محترم بهداشتی و مسولین واحدهای ستادی شبکه در 10 تیر ماه سالجاری برگزار شد.
در ابتدا جلسه مسئول واحد تغذیه به با توجه به تبلیغات و باورهای نادرست در زمینه مصرف نمک های غیر مجاز، گزارشی از میزان نمونه ید ادرار، بروز هیپوتیروئیدی و یدسنجی نمکها در سطح تولید و عرضه و مصرف صحبت کرد.
در ادامه به اهمیت ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای در مصرف نان کامل، شیر و لبنیات، عوامل خطر تغذیه ای در بیماریهای غیرواگیر جلب مشارکت و تعامل با ارگانهای بین بخشی و معرفی صنایع و محصولات غذایی سلامت محور، تاکید شد.
در پایان همکاران پیشنهادات و نظرات کاربردی در اجرای مطلوبتر این برنامه را ارائه نمودند.