• تاریخ انتشار : 1400/08/13 - 11:06
فشم

گزارش نجات جان مادر باردار و نوزاد در مرکز خدمات جامع سلامت فشم

در تاریخ 13 آبان 1400 ساعت 9:10 صبح همسریک

در تاریخ 13 آبان 1400 ساعت 9:10 صبح همسریک  مادر باردار به مرکز خدمات جامع سلامت فشم مراجعه و اعلام کرده که همسرش دچار درد زایمانی شده است. پرسنل  بلافاصله برای کمک به مادر باردار به محوطه مرکز رفته و با ویلچر مادر را به واحد اورژانس مرکز منتقل و همزمان با اورزانس برای  اعزام احتمالی مادر به بیمارستان تماس گرفته شد.  با توجه به کنتراکشن های شدید مادر با معاینه مشخص شد که مادر در فاز زایمانی قرار دارد. به سرعت برای مادر سرم تزریق شد و با آماده سازی ست زایمان اورژانس موجود در مرکز و تهیه تجهیزات مورد نظر از داروخانه مرکز برای انجام زایمان آماده شدند. زایمان مادر توسط نیروهای مامایی و پزشکان حاضر در مرکز در ساعت 9:15 صبح انجام و نوزاد با شرایط مناسب متولد و پس از هم آغوشی مادر و نوزاد به سرعت خشک و گرم گردید. گفتنی است  مادر با شرایط استیبل ( فشار خون 70/110 ، نبض 80 و دمای 36.8 ) به بیمارستان برای مراقبت بیشتر  اعزام شد.