بازدیدهای نظارتی از واحد های کارگاهی تولید مواد غذایی در منطقه تحت پوشش آبان ماه 1402
بازدیدهای نظارتی از واحد های کارگاهی تولید مواد غذایی در منطقه تحت پوشش آبان ماه 1402
با حضور سرپرست واحد معاونت غذا و داروی شبکه و با توجه به اهمیت تولید و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی سالم در منطقه تحت پوشش بازدید های نظارتی از کارگاه های تولید مواد غذایی انجام داده و چک لیست های حداقل ضوابط فنی و بهداشتی باحضور مسئولین فنی تکمیل شد. همچنین نمونه برداری از مواد غذایی انجام شده و نمونه ها به آزمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه منتقل شد . به مسئولین فنی کارگاه ها با محوریت هفته پیشگیری از مسمومیت درباره رفع موارد عدم انطباق توصیه های فنی در زمینه ارتقای سطح کیفی محصولات ارائه شد.
لازم به ذکر است پروانه های بهداشتی ساخت، نشانگرهای رنگی درج شده بر روی محصولات نهایی، میزان قند، نمک و چربی در محصولات تولیدی نیز ارزیابی شده و نتایج به مسئولین فنی کارگاه ها اعلام خواهد شد.
انجام بازدید ها با توجه به درخواست های طرح های مشاغل خانگی درمنطقه تحت پوشش شبکه
به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت، تعداد هشت بازدید و نمونه برداری از طرح های مشاغل خانگی در منطقه تحت پوشش انجام و اظهار نظر اولیه و درخواست سازمان جهاد کشاورزی در منطقه یک بررسی شد.همچنین پیگیری و نظارت بر واحد های دارای پروانه مشاغل خانگی در این بازدیدها مورد توجه قرار گرفت.
نظر