• تاریخ انتشار : 1402/05/02 - 11:12

بازدید مشترک تیم وزارت بهداشت و امور عشایری کل کشور از پایگاه سلامت عشایری دشت لار غرب

طی هماهنگی به عمل آمده در تاریخ 02/05/1402 بازدید از پایگاه عشایری دشت لار با حضور رییس گروه ساختار وزارت بهداشت و رییس امور سازماندهی عشایر کشور ،مسئول برنامه عشایری معاونت بهداشت دانشگاه شهید بهشتی و نمایندگان شبکه بهداشت شمیرانات انجام شد .

پس از بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی کلان  گروه همراه با تیم سلامت مرکز به سوی دشت لار حرکت کردند.فاطمی مراقب سلامت مستقر در دشت لار در مورد مشکلات ارائه خدمت با توجه به بعد مسافت و موارد اورژانس  ، عدم دسترسی به امکانات پزشکی و بیمارستانی و بیاریهای شایع صحبت کرد .در ادامه هیات بازدید کننده با حضور درسیاه چادرها در جریان انتظارات مردم  و مشکلات و کمبودها از جمله نحوئه دسترسی به آب اشامیدنی و آبرسانی مراتع قرار گرفتند.

در پایان کارشناس برنامه عشایری شمیرانات مشکلات اجرایی این طرح را برشمرده و ضمن جمع بندی مشکلات ، راهکارهای پیشنهادی نیز ارائه شد. لازم به ذکر است حمایت های سازمانی و وزارتی و دانشگاهی جهت حل مشکلات خدمت رسانی به عشایر تحت پوشش توسط بازدید کنندگان در دستور کار قرار گرفت.