• تاریخ انتشار : 1399/07/01 - 09:24
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

برگزاری اولین جلسه مجازی جلسه هسته بهورزی و کمیته بیمه روستایی فصل تابستان در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

جلسه فصلی هسته بهورزی و کمیته بیمه روستایی شبکه با حضور مدیر و معاون شبکه ،کارشناس مسئول گسترش، امور بهورزی و کارشناس برنامه بیمه روستایی و تمامی پرسنل مراکز فشم، لواسان و کلان و میگون بصورت مجازی در تاریخ 99.06.26 برگزارشد.

در ابتدای جلسه دکتر عموزاده ضمن تشکر از اقدامات وفعالیتهای تیمهای سلامت و از برگزاری اولین جلسه مجازی با توجه به شرایط کرونا اعلام رضایت نمود .

در ادامه محمودزاده درمورداجرای غربالگری مرحله سوم کرونا و همچنین تقسیم وظایف در بین مراقبین سلامت صحبت کرد.

مسئول گسترش شبکه نیزضمن تشکر از زحمات شبانه روزی تیم سلامت در دوره پاندمی کووید 19مطالبی درباره اهمیت سامانه سیب و نظام ارجاع بیان نمود.کارشناس برنامه امور بهورزی تذکراتی برای برطرف سازی مشکلات مشاهده شده در پایشها و تاکید در جهت انجام دقیق غربالگری های بیماری کرونا و مطالعات بهورزان و آماده شدن آنها جهت آزمون بهورزی شش ماهه اول سال و کارشناس برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی ضمن تشکر از زحمات تیم سلامت با توجه به جلسه فصل گذشته در خصوص برطرف نمودن مشکلات بیان شده در بازدید ها مطالبی عنوان کردند.

و در پایان جلسه در راستای بازآموزی دکتر آستانه متخصص پزشک خانواده تازه های علمی کرونا را برای تیم سلامت تشریح کرد.