تشدید نظارتهای بهداشتی و برگزاری گشت های مشترک بر واحدهای صنفی قنادی و عرضه خشکبار به مناسبت شب یلدا
در آستانه فرا رسیدن شب یلدا و از تاریخ 1402/09/28 کارشناسان بهداشت محیط شبکه در ساعات اداری و غیر اداری و در گشت های مشترک با حضور نمایندگان دستگاههای ناظر شهرستان نسبت به بازدید بهداشتی در خصوص رعایت بهداشت فردی پرسنل شاغل در تهیه و توزیع مواد غذایی، کنترل آب مصرفی در تهیه مواد غذایی و نظارت بر کیفیت مواد اولیه و رعایت شرایط بهداشتی در کارگاه های قنادی و مراکز عرضه آجیل و خشکبار در محدوده تحت پوشش اقدام نمودند. در کلیه بازدیدهای بهداشتی انجام شده از بکارگیری افزودنی های غیر مجاز در تهیه مواد غذایی مذکور جلوگیری بعمل آمده و مواد غذایی غیر قابل مصرف و فاسد معدوم گردید همچنین تذکرات بهداشتی لازم به متصدیان پرسنل داده شد.
نظر