• تاریخ انتشار : 1399/06/16 - 09:36
  • تعداد بازدیدکننده : 24
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید نظارت بهداشتی بر رعایت پروتکل های بهداشتی مدارس منطقه شمیرانات انجام شد

کارشناسان بهداشت محیط شبکه با حضور در مدارس تحت پوشش رعایت پروتکل های بهداشتی را مورد بررسی قرار دادند.

همزمان با آغاز بازگشایی مدارس کارشناسان بهداشت محیط شبکه با حضور در مدارس منطقه تحت پوشش نسبت به کنترل رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس اقدام نمودند.در این بازدیدها بر گندزدایی مستمر بخش های مختلف به ویژه سرویس های بهداشتی آبخوری هاو فضاهای عمومی مورد استفاده دانش آموزان تاکید وآموزشهای بهداشتی لازم به مراقبین سلامت ،مسئولین مدارس ، والدین و دانش آموزان ارائه شد.

• گروه خبری : اخبار
  • گروه خبری : 96071