• تاریخ انتشار : 1397/10/04 - 14:51
  • بازدید : 450
  • تعداد بازدید : 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بازار تجریش ارزیابی شدند

واحدهای روغن کشی و تولید سوهان و گز در بازار تجریش ارزیابی شدند

در تاریخ 97/10/03 بازدید مشترک نظارتی کارشناس ناظر غذایی واحد معاونت غذا و داروی وکارشناسان بهداشت محیط شبکه از واحدهای روغن کشی و تولید سوهان و گز در بازار تجریش انجام شد

در تاریخ 97/10/03 بازدید مشترک نظارتی کارشناس ناظر غذایی واحد معاونت غذا و داروی وکارشناسان بهداشت محیط شبکه از واحدهای روغن کشی و تولید سوهان و گز در بازار تجریش انجام شد.

در طی این بازدید، آموزش و تذکر لازم در مورد تولیدو توزیع سوهان و گز وروغن ها  به صورت صنفی (تولید و توزیع درمحل) و رعایت ضوابط بهداشتی داده شد .در این بازدید همچنین  در مورد  عدم استفاده از برچسب هاو کدهای بهداشتی  کارخانه های معتبر برای این محصولات  تاکید شد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز ,اخبار مراکز تابعه,اخبار,آرشیو
  • کد خبر : 72151
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن