• تاریخ انتشار : 1403/01/07 - 07:41
  • بازدید : 41
  • تعداد بازدیدکننده : 40
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی

در ایام بسیج سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان با توجه به اهمیت بهداشت مواد غذایی و آشامیدنی در حفظ سلامت عمومی و پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا از ابتدای طرح بسیج سلامت نوروزی تا کنون ۲۶۰۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس از جمله قنادی، رستوران، اغذیه فروشی، نانوایی، آبمیوه و بستنی، فروشگاه های زنجیره ای، هتل ها، آرایشگاه ها، استخر و سایر مراکز و اماکن عمومی حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط با اولویت بهداشت مواد غذایی و آشامیدنی صورت پذیرفته و همچنین بهداشت فردی کارکنان، بهداشت تجهیزات و ابزار و بهداشت ساختمان مورد بررسی قرار گرفته و ضمن ارائه آموزش های بهداشتی اقدامات قانونی لازم از جمله استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی، معدوم سازی مواد غذایی غیر بهداشتی، صدور اخطاریه های بهداشتی، نمونه برداری مواد غذایی انجام پذیرفت.

  • گروه خبری : اخبار,آرشیو
  • گروه خبری : 140434
کلمات کلیدی

تصاویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن