شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
تشدید نظارت و بازرسی از واحد های تولید و توزیع مواد غذایی( کارگاه ها )
تشدید نظارت و بازرسی از کارگاههای تولید و توزیع موادغذایی منطقه یک با تاکید بر رعایت الزام های پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی انجام شد.
تشدید نظارت و بازرسی از کارگاههای تولید و توزیع موادغذایی منطقه یک با تاکید بر رعایت الزام های پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی انجام شد.
در طی این بازدیدها رعایت نکات بهداشتی در تامین مواد اولیه ، حمل و نقل و توزیع ،رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی در محل تولید و بسته بندی ،رعایت نکات عمومی برای تمامی واحد های تولید نگهداری و توزیع مورد بررسی قرار گرفت . همچنین صورتجلسه بازدید از کارگاه های تولید و بسته بندی در حضور مسئولین فنی کارگاه ها تکمیل و موارد عدم انطباق تذکر داده شد.
لازم به ذکر است پس از انجام نمونه برداری مطابق دستورالعمل مصوب معاونت غذا و دارو انجام و نمونه ها نیز به آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتقل خواهد شد.