• تاریخ انتشار : 1399/11/20 - 13:29
  • بازدید : 1058
  • تعداد بازدید : 42
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

تشدید نظارت و بازرسی از واحد های تولید و توزیع مواد غذایی( کارگاه ها )

تشدید نظارت و بازرسی از کارگاههای تولید و توزیع موادغذایی منطقه یک با تاکید بر رعایت الزام های پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی انجام شد.

تشدید نظارت و بازرسی از کارگاههای تولید و توزیع موادغذایی منطقه یک با تاکید بر رعایت الزام های  پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی انجام شد.

 

در طی این بازدیدها رعایت نکات بهداشتی در تامین مواد اولیه ، حمل و نقل  و توزیع ،رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی در محل تولید و بسته بندی ،رعایت نکات عمومی برای تمامی  واحد های تولید نگهداری و توزیع مورد بررسی قرار گرفت . همچنین صورتجلسه بازدید از کارگاه های تولید و بسته بندی در حضور مسئولین فنی کارگاه ها تکمیل و موارد عدم انطباق تذکر داده شد.

لازم به ذکر است پس از انجام نمونه برداری مطابق دستورالعمل مصوب  معاونت غذا و دارو انجام و  نمونه ها نیز به آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتقل خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 101678
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن