• تاریخ انتشار : 1401/06/09 - 08:44
  • بازدید : 63
  • تعداد بازدید : 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت غذا و داروی شبکه

بازدیدهای نظارتی از واحد های کارگاهی تولید مواد غذایی در منطقه تحت پوشش

بازدید ها از کارگاه های تولید مواد غذایی

بازدید ها از کارگاه های تولید مواد غذایی در منطقه تحت پوشش شبکه انجام شده و چک لیست های حداقل ضوابط فنی و بهداشتی باحضور مسئولین فنی تکمیل شد همچنین نمونه برداری از مواد غذایی انجام شد و به مسئولین فنی کارگاه ها درباره رعایت پروتکل های بهداشتی ویژه کرونا  و رفع موارد عدم انطباق تذکرهای لازم داده شد.

نمونه های مواد غذایی در راستای اجرای برنامه عملیاتی و طرح تشدید به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارسال گردید و نتایج به حضور مسئولین فنی کارگاه ها اعلام خواهد شد.بررسی های لازم درباره کنترل تاریخ اعتبار پروانه های بهداشتی ساخت صورت گرفت .

  • گروه خبری : اخبار مرکز ,اخبار مراکز تابعه,اخبار,آرشیو
  • کد خبر : 120359
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن