معاونت غذا و داروی شبکه
بازدیدهای نظارتی از واحد های کارگاهی تولید مواد غذایی در منطقه تحت پوشش
بازدید ها از کارگاه های تولید مواد غذایی
![](/thumbnail/550-309_100_1/uploads/oldfile/کادر خبر2_688970.jpg)
بازدید ها از کارگاه های تولید مواد غذایی در منطقه تحت پوشش شبکه انجام شده و چک لیست های حداقل ضوابط فنی و بهداشتی باحضور مسئولین فنی تکمیل شد همچنین نمونه برداری از مواد غذایی انجام شد و به مسئولین فنی کارگاه ها درباره رعایت پروتکل های بهداشتی ویژه کرونا و رفع موارد عدم انطباق تذکرهای لازم داده شد.
نمونه های مواد غذایی در راستای اجرای برنامه عملیاتی و طرح تشدید به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارسال گردید و نتایج به حضور مسئولین فنی کارگاه ها اعلام خواهد شد.بررسی های لازم درباره کنترل تاریخ اعتبار پروانه های بهداشتی ساخت صورت گرفت .