• تاریخ انتشار : 1401/03/22 - 12:45
  • بازدید : 31
  • تعداد بازدیدکننده : 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تغذیه کارکنان

برنامه بهبود تغذیه کارکنان با همکاری مشترک اردوگاه شهید باهنر برای پرسنل آن مجموعه اجرا شد.

برنامه بهبود تغذیه کارکنان با هدف ارتقای عادات غذایی

 

برنامه بهبود تغذیه کارکنان با هدف ارتقای عادات غذایی و رفتارهای سالم تغذیه ای در کارکنان و خانواده های آنها و نیز ایجاد محیط غذایی سالم در محیط کار به منظور دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذای سالم و بهداشتی توسط دفتر بهبود تغذیه برای  پرسنل اردوگاه باهنر در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات و با همکاری مسئولین این اردوگاه از بهمن ماه سال 1400 آغاز شد. در این برنامه 6 جلسه آموزشی با موضوعات مختلف از قبیل اصلاح الگوی مصرف قند، نمک، چربی و ... توسط کارشناسان تغذیه شبکه برای پرسنل اردوگاه برگزار شد. به منظور بررسی میزان اثربخش بودن برنامه، اندازه گیری های تن سنجی و نیز عادات و رفتارهای غذایی کارکنان در ابتدا و پایان برنامه ارزیابی شد. علاوه بر این در راستای  بهبود محیط غذایی کارکنان در شروع برنامه کیفیت غذای ارائه شده در محیط کار و بهداشت و ایمنی محیط غذایی ارزیابی شد، نقاط قوت و ضعف محیط کار مشخص و نهایتا اقدامات اصلاحی به مسئولین و مدیر پشتیبانی مجموعه پیشنهاد شد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز ,اخبار مراکز تابعه,اخبار,آرشیو
  • گروه خبری : 117708
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن