• تاریخ انتشار : 1400/09/07 - 13:42
  • بازدید : 25
  • تعداد بازدیدکننده : 24
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
واحد غذا و دارو

عملکرد واحد معاونت غذا و داروی شبکه در دوماهه اول پاییز 1400

واحد غذا و داروی شبکه فعالیت های گسترده ای در راستای کنترل و پایش سطح عرضه

واحد غذا و داروی شبکه فعالیت های گسترده ای در راستای کنترل و پایش سطح عرضه ،مشاغل خانگی ، اقلام سلامت محور و واحد های آرایشی و بهداشتی انجام داد. عمده این فعالیت ها به شرح زیر می باشد:

·         بازدید از شش طرح مشاغل خانگی: به منظور تولید پشتیبانی ها و رفع موانع در منطقه یک با همکاری کارشناسان معاونت غذا وداروی دانشگاه انجام شد و اظهار نظر اولیه و درخواست سازمان جهاد کشاورزی بررسی شد.

·         حضور مسئول مواد غذایی و آرایشی وبهداشتی شبکه در جلسه هم اندیشی بازرسان حوزه قاچاق در معاونت غذا و داروی دانشگاه : ارایه گزارش عملکرد واحد معاونت غذا و داروی شبکه در شش ماهه اول سال 1400 صورت گرفت.  

·         کشف و معدوم سازی موادبهداشتی غیر مجاز : در بازدید ها ی انجام شده از عطاری ها که همراه با بازرسان تعزیرات ،صنعت و معدن و اتاق اصناف شمیرانات انجام شد نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی ویژه کرونا ،نظارت بر توزیع نگهداری و فروش اقلام اقلام دارویی غیر مجاز مورد بررسی کامل قرارگرفت.سه واحد عطاری بازدید شدند و اقلام غیر مجازبه  تعداد 1720عددوبه ارزش ریالی 14550000 ریال   کشف و معدوم شد.

·         کشف و جمع آوری موادغذایی وآشامیدنی قاچاق  از واحدهای سطح عرضه (هایپرمارکت ها) :در این بازدید ها که همراه با بازرسان بهداشت محیط شبکه و معاونت غذا و داروی دانشگاه انجام شد نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی ویژه کرونا ،نظارت بر توزیع نگهداری و فروش اقلام اقلام خوراکی و آشامیدنی غیر مجاز مورد بررسی کامل قرارگرفت.5 واحد هایپرمارکت بازدید شدند و اقلام قاچاق به تعداد 26عددوبه ارزش ریالی 16300000 ریال کشف و ضبط شد.

·         بازدید از دو  واحد آرایشی وبهداشتی واقع در لواسان و فشم : در این بازدید که همراه با کارشناسان اداره صنعت و معدن واتاق اصناف شمیرانات انجام شد شکایت های دریافتی از معاونت غذا و دروی دانشگاه بررسی شد.

·         سه بازدید و نمونه برداری از کارگاه های تولید مواد غذایی در منطقه تحت پوشش :در این بر نامه چک لیست های حداقل ضوابط فنی و بهداشتی باحضور مسئولین فنی تکمیل و نمونه برداری از مواد غذایی انجام شد .همچنین  به مسئولین فنی کارگاه ها درباره رعایت پروتکل های بهداشتی ویژه کرونا تذکرهای لازم داده شد.

·         انجام  بازدید مشترک با کارشناسان غذا و داروی دانشگاه از کارگاهی در منطقه یک به منظور بررسی تمدید شناسه نظارت انجام شد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز ,اخبار مراکز تابعه,اخبار,آرشیو
  • گروه خبری : 110485
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن