شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
بازدید بهداشتی از محل طبخ غذای نذری در امامزاده صالح(ع) و حسینیه درکه
در راستای نظارت بهداشتی بر مراکز طبخ غذا در ماه محرم و در آستانه فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسنی در تاریخ 17/6/98 کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه و کارشناسان بهداشت محیط مراکز درکه و طالقانی از مراکز طبخ غذای واقع در تکیه تجریش و حسینیه درکه بازدید بهداشتی کردند.
در راستای نظارت بهداشتی بر مراکز طبخ غذا در ماه محرم و در آستانه فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسنی در تاریخ 17/6/98 کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه و کارشناسان بهداشت محیط مراکز درکه و طالقانی از مراکز طبخ غذای واقع در تکیه تجریش و حسینیه درکه بازدید بهداشتی کردند.
ضمن کنترل مواد اولیه غذایی مصرفی آموزشهای بهداشتی لازم به کارکنان شاغل در طبخ و تهیه مواد غذایی ارائه شد، همچنین با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی دمای نگهداری مواد غذایی در یخچالها و سردخانه ها و نمکهای مصرفی در طبخ غذا نیز کنترل شد.
در مورد استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی بجای ظروف پلی استایرن برای نگهداری و سرو مواد غذایی داغ و استفاده از لیوانهای کاغذی جهت سرو چای نیز توصیه های بهداشتی لازم ارائه شد.




نظر