بهداشت محیط
تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
کارشناسان بهداشت محیط به
کارشناسان بهداشت محیط به منظور تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی نسبت به بازدید بهداشت محیطی از تعدادی از صنوف حساس ونمونه برداری از مواد غذایی مشكوك و پر مصرف اقدام و نمونه ها با رعایت موازین به آزمایشگاه مرجع دانشگاه ارسال شد. شایان ذکر می باشد آموزش های لازم در زمینه رعایت پروتکل ها ، بهداشت فردی و محیطی و بهداشت مواد غذایی به پرسنل و متصدیان ارائه شد.