• تاریخ انتشار : 1401/06/17 - 11:33
  • بازدید : 66
  • تعداد بازدید : 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بهداشت محیط

تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

کارشناسان بهداشت محیط به

کارشناسان بهداشت محیط به منظور تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی نسبت به بازدید بهداشت محیطی از تعدادی از صنوف حساس ونمونه برداری از  مواد غذایی مشكوك و پر مصرف اقدام و نمونه ها با رعایت موازین به آزمایشگاه مرجع دانشگاه ارسال شد. شایان ذکر می باشد آموزش های لازم در زمینه رعایت پروتکل ها ، بهداشت فردی و محیطی و بهداشت مواد غذایی به پرسنل و متصدیان ارائه شد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز ,اخبار مراکز تابعه,اخبار,آرشیو
  • کد خبر : 120645
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن