شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
برگزاری کمیته هماهنگی برون بخش بسیج ملی تغذیه
کمیته هماهنگی بسیج ملی تغذیه باحضور معاون بهداشتی شبکه ، کارشناسان برنامه باروری سالم ، تغذیه و نمایندگان برخی ارگانهای برون بخش در دیماه سالجاری برگزار شد.
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
بازدید بهداشتی از مجموعه پیست اسکی دربندسر
در راستای کنترل اجرای پروتکلهای بهداشتی در مجموعه های تفریحی تحت پوشش ،از پیست اسکی دربند سر بازدید شد.
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
گندزدایی پایگاه سلامت محور قیطریه انجام شد.
با توجه به فعالیت پایگاههای سلامت محور در محدوده شهرستان شمیرانات ،گندزدایی این اماکن در دستور کار واحد بهداشت محیط شبکه قرار گرفت.
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
خودمراقبتی سازمانی و برگزاری وبینار آموزشی کرونا ویژه دانشگاه شهید بهشتی
وبینار آموزشی تازه های کووید19 ویژه دانشجویان و پرسنل فنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت و همکاری کارشناس مسئول واحد بیماریهای وگیر شبکه برگزار شد .
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
گرامیداشت هفته ملی ایمنی زلزله با اجرای مانور در مرکز خدمات جامع سلامت فشم
کارگاه آموزشی اصول پناه گیری و مانور تخلیه ایمن در مرکز خدمات جامع سلامت فشم برگزار شد.
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
واحد غذا و داروی شبکه یک کارگاه آموزشی ویژه بازرسان اتحادیه مواد غذایی برگزار کرد.
این کارگاه آموزشی برای بازرسان اتحادیه مواد غذایی شهرستان شمیرانات در مرکز اموزش اتاق اصناف شمیرانات برگزار شد. این کارگاه پیرو مصوبات چهارمین جلسه کمیته پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور برای همه بازرسان اتحادیه مواد غذایی اتاق اصناف شمیرانات تشکیل شد.
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
نظارت بر عملکرد دفتر خدمات سلامت
نظارت بر عملکرد دفتر خدمات سلامت شمیران به عنوان یک الویت بهداشتی توسط واحد بهداشت محیط شبکه قرار گرفت .
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات
تشدید نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی رستوران های منطقه شمشک و فشم
با توجه به آغاز فصل سرما و افزایش گردشگران به منطقه شمشک و رودبار قصران به دلیل جاذبه های گردشگری این منطقه، کارشناسان بهداشت محیط مراکز میگون و فشم با نظارت کارشناس ستادی به منظور تشدید نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی عرضه شده در رستوران های منطقه نسبت به بازدید بهداشت محیطی اقدام ،از آب شرب رستوران ها کلرسنجی و از مواد غذایی عرضه شده در اماکن نمونه برداری مواد غذایی انجام گرفت.