لیست اخبار صفحه :155
بازدید بهداشتی از محل طبخ غذای نذری در امامزاده صالح(ع) و حسینیه درکه
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

بازدید بهداشتی از محل طبخ غذای نذری در امامزاده صالح(ع) و حسینیه درکه

در راستای نظارت بهداشتی بر مراکز طبخ غذا در ماه محرم و در آستانه فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسنی در تاریخ 17/6/98 کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه و کارشناسان بهداشت محیط مراکز درکه و طالقانی از مراکز طبخ غذای واقع در تکیه تجریش و حسینیه درکه بازدید بهداشتی کردند.

نظارت بهداشتی برمراکز گردشگری شمیران
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

نظارت بهداشتی برمراکز گردشگری شمیران

نظارت بهداشتی بر مراکز گردشگری در ساعات غیر اداری با حضور رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار انجام شد.

بازرسی کارشناسان بهداشت محیط از آشپزخانه و صحن امامزاده علی اکبر (س)
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

بازرسی کارشناسان بهداشت محیط از آشپزخانه و صحن امامزاده علی اکبر (س)

به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت اباعبداله الحسین (ع)، وبرپایی مراسم سوگواری در مساجد و تکایای شهرستان شمیرانات ،کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت چیذر از صحن و آشپزخانه امامزاده علی اکبر (س)که در این روزها میزبان عاشقان خاندان ولایت و طهارت است بازدید بهداشتی نمودند.

برگزاری جلسه  آموزشی " مراقبتهای ادغام یافته سلامت مادران
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

برگزاری جلسه آموزشی " مراقبتهای ادغام یافته سلامت مادران

با توجه به لزوم آموزش بهورزان به عنوان سطح اول خدمت و به دلیل اهمیت برنامه سلامت مادران برای کاهش میزان مرگ و میر مادران باردار و بهبود شاخصهای سلامت کشور یک نشست آموزشی با هدف ارائه مراقبتهای با کفایت از مادران در دوران بارداری و پس از زایمان در تاریخ 12/6/98 برگزار شد .

پایش وضعیت بهداشتی واحدهای صنفی توسط کارشناس مسئول بهداشت محیط
شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

پایش وضعیت بهداشتی واحدهای صنفی توسط کارشناس مسئول بهداشت محیط

کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه وضعیت بهداشتی تعدادی از واحد های صنفی تحت پوشش در محدوده تجریش و مراکز خرید را بررسی و از نزدیک بر روند اقدامات قانونی انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط مراکز تابعه و نحوه بازرسی های بهداشتی توسط کارشناسان نظارت شد،در بازدیدهای انجام شده بر نحوه آماده سازی مواد اولیه و سالم سازی سبزیجات و همچنین شرایط بهداشتی تهیه و توزیع و سرو مواد غذایی و فردی نظارت شد وبا استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی میزان سلامت و آلودگی مواد غذایی تهیه شده و سطوح و ابزار کار نیز ارزیابی شد.

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن