• تاریخ انتشار : 1398/02/07 - 08:22
  • بازدید : 273
  • تعداد بازدید : 65
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
ارزیابی

کارگاه های مواد غذایی منطقه تحت پوشش مورد ارزیابی قرارگرفتند

در روز هفتم اردیبهشت 1398بازدید کارشناس ناظر غذایی و ارایشی و بهداشتی واحد معاونت غذا و داروی شبکه از واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی منطقه یک انجام شد

در روز هفتم اردیبهشت 1398بازدید کارشناس ناظر غذایی و ارایشی و بهداشتی واحد معاونت غذا و داروی شبکه از واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی منطقه یک انجام شد.

در طی این بازدید، آموزش و تذکر لازم در مورد رعایت  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید مواد غذایی داده شد .همچنین بررسی های لازم درباره آیتم های چک لیست های نظارتی صورت گرفته و موارد عدم انطباق به مسئولان فنی و مدیرعاملان  واحدها اعلام شد.لازم به ذکر است  نمونه برداری هم در راستای برنامه عملیاتی مصوب انجام و نمونه ها به آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتقال داده شد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز ,اخبار مراکز تابعه,اخبار,آرشیو
  • کد خبر : 77101
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن