ارزیابی
کارگاه های مواد غذایی منطقه تحت پوشش مورد ارزیابی قرارگرفتند
در روز هفتم اردیبهشت 1398بازدید کارشناس ناظر غذایی و ارایشی و بهداشتی واحد معاونت غذا و داروی شبکه از واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی منطقه یک انجام شد
در روز هفتم اردیبهشت 1398بازدید کارشناس ناظر غذایی و ارایشی و بهداشتی واحد معاونت غذا و داروی شبکه از واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی منطقه یک انجام شد.
در طی این بازدید، آموزش و تذکر لازم در مورد رعایت حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید مواد غذایی داده شد .همچنین بررسی های لازم درباره آیتم های چک لیست های نظارتی صورت گرفته و موارد عدم انطباق به مسئولان فنی و مدیرعاملان واحدها اعلام شد.لازم به ذکر است نمونه برداری هم در راستای برنامه عملیاتی مصوب انجام و نمونه ها به آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتقال داده شد.


نظر